...enn så lenge en reise blogg...

fredag, januar 13, 2006

Salama tompoko!

Livstein fra Madagaskar! Naa har vi vert her to dager og saa langt maa jeg si at jeg storkoser meg. Vi bor paa nms sitt hovudkvarter her i Tana og blir tatt godt vare paa. Her er vakter i porten, vi faar dusje i varmt vann, har vaar egen leilighet og nyter livet. Er allerede blitt solbrent...

Fausto og Conrado har vist oss litt rundt i byen, og i dag var vi down town. Vi ser mye mer fattigdom her enn i Brasil. Mange sitter/gaar rundt i gatene og selger allt fra undertoy til frukt og startkabler til biler. Ting er helt annerledes enn hva jeg er vandt til hjemmefra, men det er bra for meg. Vi er blitt fortalt at forholdene naar vi naar Fandriana vil vare mye mer kommerlige enn de vi lever under naa. Vi faar feks. ikke toalett, -men hull i bakken
ikke dusj, -men botte med vann
ikke restaurent, -men maa staa opp klokka fem for aa lage mat
ikke egen leilighet, -men eget rom
men det vil bli bra. Jeg gleder meg og tror at disse tre maanedene vil gi meg mange gode opplevelser og erfaringer.

Til slutt vil jeg bare si at jeg har det bra, og haaper at allt staar bra til med dere der hjemme.

3 Comments:

At 11:06 a.m., Blogger Tone said...

Godt å høre Miriam! Det er rart å ikke ha deg her lengre. Skulle gjerne se deg stå opp 5 hver morgen. Hehe, det hadde vært et syn og en god latter. Kos deg kjempe mye!

 
At 8:15 p.m., Blogger Aspis said...

Høyres jo ut som en luksusferie så langt! Du æ modige og heldige..

Asbjørns reiseråd: Sov mye mye lenger enn til kl. 05 - då trenger man ikkje så mye mat at man må stå opp så vilt vilt tidlig for å lage den. :o)

Piis enn låvv. Aspi.

 
At 3:57 p.m., Anonymous Anonym said...

Sjefs at du endelig er i gang igjen! Så håper vi på noen livstegn innimellom, når du får tilgang til nettet. Tipper disse tre månedene blir totalt forskjellige fra du noen gang tidligere har vært i nærheten av å erfare..det blir bra! Kos deg og nyt tiden der nede..du kommer tidsnok hjem igjen (selv om vi er veldig klar for det;)

Klemmer fra
Family Teigen

 

Legg inn en kommentar

<< Home