...enn så lenge en reise blogg...

lørdag, januar 28, 2006

Hei og hopp!
Sitter i skrivende stund på den Norske skolen i Antsirabe og blogger. Har nå oppholdt meg i landet i litt over to uker og har såvidt begynt på oppholdet vårt.

Planene for nermeste fremtid er å reise til Morondava og besøke ekteparet Levernes som jobber på jobber på jordbruksskolen. Vi skal være der i litt over en uke, være med på ris-høsting og bade?... De har lagt opp et program til oss, så info om oppholdet kommer om et par uker.

Vi kom hit til skolen i dag etter en lang reise med TaxiB. Vi fikk beskjed om å være klar i krysset kvart over syv for å bli plukket opp av bussen, og det gjorde vi. Etter et kvarter kom bussen og vi ble overrasket av hvor presis den var. Problemet var bare det at bussen snudde og kjørte tilbake til markedet der den kom fra og ventet der i to timer før den satte kursen mot Antsirabe... Turen tar egentlig tre timer, men vi var ikke fremme før klokka to. Da hadde vi rukket å stoppet for å handle, spist lunsh, fått motorstopp to ganger og sluppet av og hilst på kjendte forbipasserende.

Stedet vi bor på, Fandriana, er et lite og koselig sted. Byen har 20 000 innbyggere og de fleste klarer seg greit, selv om standarden er ganske lav. Vi, jeg og liv Hilda bor i egen leilighet på gutte internatet og vi våkner hver morgen til nydelig sang... Mer og hvordan vi har det i Fandriana kommer senere.

Vil bare minne om at jeg setter stoooor pris på kommentarer på bloggen og mottar gjerne mailer med takk på adressen: miriam.haugland@gmail.com

God bless you.

1 Comments:

At 10:57 a.m., Blogger Aspis said...

Høres ut som den bussjåføren gjer akkurat som han vil; (stopper og?) hilser på kjente forbipasserende? Motorstopp to ganger? Hahaha! For et land! Går alle ting så treigt der?

Du skulle fått gang på noen bilder på flickr eller noe, men det er kanskje litt mye forlangt.. (sikkert vanskelig å få tak i de nødvendige artefakter!)

Rock on Miriam!
Asbjørn.

 

Legg inn en kommentar

<< Home