...enn så lenge en reise blogg...

torsdag, oktober 06, 2005

Nå sitter vi her på São Paulo flyplass og venter på vårt siste fly, flyet som skal ta oss helt frem til Curitiba. Vi har nå tilbrakt en del timer på reise, men tatt dette i betraktning er vi alle i fin form.

Liv Hilda, hva føler du nå? "Æ e trøtt og varm, og frustrert fordi jeg ikke får til internett på dataen". Helisoa, she is sleeping. Ando,how are you? "ok, I would like to sleep".

Som dere ser er vi i fin form. Jeg har fått koblet meg opp på nett og allereda hatt kontakt med venner hjemme. Verden er jammen ikke stor! Nå i disse internett dager er vi bare få tastetrykk fra hverandre, litt rart å tenke på synes jeg.

Leste nettopp en mail fra Sandro, kontaktpersonen vår i Curitiba, og han har lovet å hente oss på flyplassen når vi lander. Dette kommer til å gå bra!

Fra flyplassen her i São Paulo kan jeg meddele til dere at vi har overskyet oppholdsvær og " ca 1000 grader ute" sitat Liv Hilda. Flere oppdateringer fra turen skjer snarest.

3 Comments:

At 6:38 a.m., Blogger Jessica Klarkson said...

Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

 
At 6:40 p.m., Blogger Astrid i Brazil said...

halla balla.

Vi sitter i Rio naa. Skulle egentlig reist til Vicosa idag, men vi har lert saalangt at ting tar tid. ikke faar vi kontakt heller med kontaktpersonen vaar i Vicosa som skal hente oss. Jaja, ting ordner seg. Uansett saa nyter vi livet her i Rio i over 30 grader og paa ulike fine strender her til byn. Vi snakkes senere :)

 
At 2:21 a.m., Blogger waltertaft0570 said...

Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

 

Legg inn en kommentar

<< Home