...enn så lenge en reise blogg...

tirsdag, august 23, 2005

Har leng vert motstander av disse blogge greiene. Det å legge ut stoff om seg selv på nettet og åpne opp for fullt innsyn i hva man tenker og grubler på til hverdags. Allikevel har jeg nå tatt en sjefsavgjørelse på å starte opp min egen blogg. Det er jo opp til meg selv å velge hvor personlig jeg ønsker å være i innleggene, og sånn som jeg ser på det nå, kan det av praktiske grunner være greit å skaffe seg en blogg.

Dette året skal jeg tilbringe på Hald internasjonale senter i Mandal, og jeg har allerede nå begynt å merke at jeg er dårlig til å informere familie og venner om hvordan det står til med meg her nede. Første informasjon: Jeg har det veldig bra!

Skolen har lagt opp til undervisning fra ni til fire, avbrutt av fruktpause klokka elleve og middag klokka ett. Det vil si at jeg somregel er å treffe etter klokka fire. Undervisningen har til nå vert både utfordrende og interessant, og temaer som Misjon og Fattigdom har til nå stått på timeplanen.

All undervisningen her nede(nesten) foregår på engelsk, siden skolen er international. Det går for det meste greit, men jeg merker at jeg blir sliten og ukonsentrert fortere enn jeg pleier. Søvn kommer nok ikke til å få førsteprioritet på en stund, her er nemlig mange mennesker å bli kjendt med. Samtidig prøver jeg å få litt tid for meg selv. Jogge litt, lime inn bilder i album og øve litt på gitar. Tiden jeg får for meg selv er så verdifull! Det er først da jeg har tid til å reflektere og fordøye noen av de mange intrykkene som stadig dukker opp her nede.

Så til alle dere der hjemme. Jeg skal prøve å holde dere oppdaterte på hva som skjer her nede. Det kommer sansynligvis ikke til å bli noen lange innlegg fra meg. Dere vet jo at datamaskiner og meg ikke er verdens beste venner. Men det kan jo forandre seg.
Mye kommer nok til å forandre seg dette året på Hald.
Det er vel egentlig derfor vi går her...?